Situaţie REVOLTĂTOARE într-o grădiniţă: 16 fetiţe au fost SECHESTRATE şi ţinute în condiţii INUMANE, totul din cauza părinţilor!

Un nou caz de cruzime a celor care ar trebui sa aiba grija de cei mici socheaza lumea. 16 copii, prescolari, au fost incuiati timp de 5 ore intr-un subsol intunecat. Motivul este halucinant: copiii ar fi fost sechestrati pentru ca parintii lor intarziasera plata taxelor de scolarizare.

copii sechestrati

Un nou caz de cruzime a celor care ar trebui să aibă grijă de cei mici şochează lumea. 16 copii, preşcolari, au fost încuiaţi timp de 5 ore într-un subsol întunecat. Motivul este halucinant: copiii ar fi fost sechestraţi pentru că părinţii lor întârziaseră plata taxelor de şcolarizare.

Incidentul a avut loc la Şcoala de Fete Rabea din New Delhi, India. Conform informaţiilor transmise de Times Of India, când părinţii s-au dus să îşi ia acasă copiii, au găsit o sală de clasă goală. După numeroase insistenţe, au reuşit să afle că fetiţele fuseseră închise în subsolul clădirii pentru că nu aveau dreptul să participe la cursuri, din moment ce nu aveau taxele achitate la zi.

Cele mai sumbre temeri ale părinţilor s-au adeverit când au găsit o uşă încuiată cu lacăt, care îi ţinea blocaţi pe cei 16 copii. Furioşi, oamenii au dat detalii despre cruzimea directorului grădiniţei: fetiţele fuseseră ţinute mai bine de 5 ore într-o cameră întunecată, neventilată, într-o căldură sufocantă. Câţiva dintre ei au fost duşi de urgenţă la spital.

Reprezentanţii grădiniţei neagă cu vehemenţă acuzaţiile, explicând că acea încăpere este, de fapt, o cameră de joacă, iar copiii beneficiaseră de supraveghere toată ziua. Declaraţiile date de cei mici contrazic aceste informaţii.

Incidentul a fost reclamat la Poliţia New Delhi care a deschis o anchetă. La dosar au fost ataşate şi chitanţele prin care se dovedeşte că toţi părinţii plătiseră la timp taxa.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri