Antena Căutare

Snoop Dogg l-a făcut celebru pe un moldovean prea "plin de el". Internauții au râs cu lacrimi!

Artistul l-a făcut vedetă peste noapte pe un bărbat din Republica Moldova, după ce a distribuit pe Facebook niște fotografii cu el. Personajul se numește, conform presei de peste Prut, Valerian Mânzat și este supranumit ”regele glamour-ului din Republica Moldova”.

Artistul l-a făcut vedetă peste noapte pe un bărbat din Republica Moldova, după ce a distribuit pe Facebook niște fotografii cu el. Personajul se numește, conform presei de peste Prut, Valerian Mânzat și este supranumit ”regele glamour-ului din Republica Moldova”.

Snoop Dogg a dat share unui articol în care era ironizată viața în Rusia. Nefericita întâmplare face ca moldoveanul să apară în pozele principale.

Și-a luat un costum în toate culorile și s-a pozat lângă o mașină de lux Iar acest lucru nu putea trece neobservat. Snoop Dogg i-a atras atenția!

Imaginilie, în materialul video de mai sus!

Anunţul care face înconjurul lumii! Sosia Angelinei Jolie a fost ucisă de Statul Islamic... 100 de persoane sunt blocate în telecabine deasupra Mont Blanc, în Franţa. Suspendați la peste 3.400 de metri, așteaptă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x