Antena Căutare

Soc la Berlin: O romanca de 20 de ani si-a aruncat nou-nascutul pe fereastra

Soc la Berlin, unde o romanca de 20 de ani si-a aruncat nou-nascutul pe fereastra chiar in ziua de Craciun. Bebelusul a fost dus de urgenta la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva.

Vecinii au auzit scancete de copil venind din curtea aflata in spatele blocului. Cand au iesit, au vazut bebelusul dezbracat in zapada. L-au luat repede, l-au dus in locuinta lor si l-au invelit in paturi, ca sa-l incalzeasca. La scurt timp, a venit si ambulanta. L-a dus la spital dar n-a mai putut fi salvat.

Medicii au constatat ca bebelusul a murit nu din cauza cazaturii, ci din cauza frigului. Cea care i-a dat viata, pentru a i-o lua dupa, a recunoscut ca a nascut singura in casa si ca si-a aruncat copilul de la etaj.

Nimeni nu stie exact ce a determinat-o sa faca asta. Se presupune ca fata ar fi prostituata. Impotriva acesteia a fost emis un mandat de arestare.

Iarna grea in SUA: Mii de curse aeriene, anulate din cauza unei furtuni de zapada... Aniversare sabotata: Trenul incarcat cu daruri pentru fiul lui Kim Jong Il a deraiat in Coreea de Nord...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x