Antena Căutare

SOCANT! Cenzura la Beijing: Un chinez si-a dat foc in Piata Tiananmen

Un chinez si-a dat foc in Piata Tiananmen din Beijing pe 21 octombrie. Incidentul este considerat drept primul act de autoincendiere in aceasta locatie de la protestele pro-democratie reprimate sangeros in 1989 si pana in prezent, informeaza The Telegraph.

Desi au existat sute de martori, autoritatile chineze au pastrat un secret total asupra acestui subiect pana astazi, cand cotidianul britanic The Telegraph a intrat in posesia unor fotografii ale incidentului, de la un martor ocular, si le-a publicat.

"Barbatul si-a dat foc chiar in fata mea. A sarit pe aleea din fata cladirii pe care troneaza portretul lui Mao. Era la numai 2-3 metri de mine. A spus ceva repede si un politist din apropiere a reactionat destul de agitat, apoi a scos o bricheta si si-a dat foc (...) Politistul intai a facut un pas in spate si dupa aceea a intervenit cu un stingator", a declarat martorul pentru The Telegraph.

FOTO: telegraph.co.uk

Australia: Dupa ce i-a fost indepartat stomacul, un barbat a realizat ca diagnosticul era gresit... Ancheta: Doua gloante, gasite la Casa Alba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x