Antena Căutare

SOCANT! China: Un camionagiu ar fi calcat de doua ori un copil pentru a se asigura ca e mort

Ipoteza socanta in China! Un sofer de camion a lovit un copil in regiunea Luzhou din vestul Chinei si, potrivit unor martori, pentru a se asigura micutul a murit l-a mai calcat o data, bagand vehiculul in marsarier.

"Am vazut camionul cum da putin inapoi si, apoi, se misca din nou in fata. Copilul era prins intre roti, iar vehiculul a continuat sa se miste cativa metri", a declarat un martor ocular, citat de Daily Mail.

Potrivit politiei locale insa, camionagiul a fost primul care a anuntat accidentul, iar copilul ar fi decedat in urma impactului initial. De asemenea, soferul in varsta de 35 de ani a negat ca a dat in marsarier, calcand inca o data baietelul, si a precizat ca s-a certat cu familia victimei aproape sapte ore pentru a ajunge la un acord in ceea ce priveste suma unei despagubiri.

Autoritatile chineze nu asigura asistenta medicala gratuita populatiei si, in multe cazuri, familiile victimelor unor astfel de accidente prefera sa incaseze o suma de bani drept despagubire, decat sa trebuiasca sa plateasca spitalizarea acestora.

Foto: dailymail.co.uk

Reuters: Discursul Regelui Mihai a evidentiat disensiuni profunde din trecut... Le Monde: Regele Mihai implineste 90 de ani, dar inca face clasa politica romaneasca sa trepideze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x