Antena Căutare

SOCANT! Impuscat fara mila de soldatii lui Gaddafi

Oficialii de la Tripoli se dau peste cap sa opreasca luptele. In vreme ce politicienii se lupta in declaratii, atrocitatile soldatilor libieni continua. O inregistrare socanta, cu un barbat ranit si neputincios, impuscat fara mila de soldatii lui Gaddafi, a fost postata pe Internet.



Deocamdata nu se stie daca Gerian a fost ucis sau este inca prizonier. Rudele barbatului spun ca nu mai stiu nimic de soarta lui.

In timp ce soldatii sai se comporta ca niste barbari, Gaddafi face apel catre Casa Alba pentru a pune capat raidurilor NATO. El i-a trimis o scrisoare lui Barack Obama, in care ii cere sa opreasca bombardamentele. Raspunsul de la Washington a venit prompt.

"Gaddafi stie ce are de facut. Trebuie sa se incheie un acord de incetare a focului, trupele sale trebuie sa se retraga din orasele pe care le-au ocupat cu forta, in urma unor violente grave ce au costat multe vieti omenesti. Trebuie sa se ia o decizie privind plecarea lui de la Putere", a declarat Hillary Clinton, secretarul de stat al SUA.

Este putin probabil ca liderul de la Tripoli sa accepte aceste conditii.




Bulgarii opresc lucrarile la centrala nucleara de la Belene... Egiptenii cer judecarea lui Hosni Mubarak...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x