Antena Căutare

SOCANT! Liceenii sauditi invata din manuale cum sa ucida evreii si sa taie mainile hotilor

Totul se petrece intr-un cadru institutionalizat, manualele elevilor din clasele a noua si a zecea din Arabia Saudita, o tara in care Legea Sharia este respectata cu sfintenie, fiind comandate si platite de guvernul de la Riadh.

Copii ale manualelor valabile pentru acest an scolar, din care liceenii invata ca evreii trebuie exterminati iar homosexualii ucisi fara mila, au ajuns si in posesia Institutului pentru Afacerile Golfului din Washington, ai carui oficiali si-au exprimat temerea ca aceste manuale propavaduiesc limbajul jihadist.

Ali Al-Ahmed, directorul institutului, a declarat Fox News: "Acesta este startul terorismului, chiar in sistemul educational. Daca in acesti ani atat de importanti in formarea individului asta se invata in scoli, nu este de mirare ca avem atat de multi teroristi sinucigasi sauditi".

Intr-un capitol al unui manual pentru clasa a noua, se scrie, negru pe alb, ca "ora judecatii nu va sosi pana cand musulmanii nu vor lupta impotriva evreilor si ii vor ucide. Orice evreu aflat in spatele tau trebuie ucis".

Ambasada saudita in SUA a refuzat sa faca orice comentariu pe aceasta tema.

Sursa: Jurnalul National

VIDEO! Proteste la Moscova: Opozitia afirma ca participa peste 120.000 de oameni... Donald Trump s-a razgandit: candideaza independent la presedintia SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x