Antena Căutare

Șocant! O bătrânică a murit în urma cu 15 ani, fără să observe nimeni. Trupul bâtranei a fost găsit descompus

Vestea că bătrânica a decedat în urma cu 15 ani i-a uimit pe vecinii acesteia. În tot acest timp nicio persoană nu a intrat la bănuieli, iar trupul bătrânei s-a descompus într-o baie lăsată cu geamul deschis.

Isabel Rivera s-a născut în 1926 și a fost văzută ultima dată în septembrie 2004. Pe atunci, bătrânica locuia singură, după decesul soţului său, un fost arhitect. Nu a avut copii şi nici nu a întreţinut relaţii bune cu familia sa. Vecinii s-au gândit că bătrana a fost plecată într-o vacanță, mai ales că facturile erau plătite la timp.

Singurul lucru ciudat a fost mirosul înţepător care venea din apartamentul bătrânei. Autoritățile au fost sesizate în legătură cu mirosul puternic, însă nu s-au grăbit să ajungă la faţa locului.

Bătrânica a fost găsită în cursul acestei săptămâni, în momentul în care o nepoată îndepărtată şi-a adus aminte de aceasta şi a sunat poliţia pentru a-i verifica locuinţa.

Poliţiştii au fost nevoiţi să intre în apartament prin balcon. Iar în momentul în care au intrat în baie, au găsit un schelet. În urmă autopsiei, medicii legişti au conchis că femeia a murit din cauze naturale undeva la sfârşitul lui 2004.

Stare de urgenţă în două regiuni din California din cauza incendiilor de vegetaţie! 50.000 de oameni au primit deja ordi... Se schimbă totul în cazul imigranților găsiți morți în camionul din Marea Britanie! Cine sunt oamenii care și-au pierdut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x