Antena Căutare

Șocant! O femeie s-a sinucis pentru că logodnica fiului său era prea scundă! N-a suportat înălțimea viitoarei nore

În vârstă de 47 de ani, doamna Lin, aşa cum era cunoscută, a fost găsită înecată într-un rău din centrul Chinei, pe 17 noiembrie. Soţul ei a fost salvat în ultima secundă, după ce a încercat să se sinucidă, la vederea trupului neînsufleţit al femeii.

În vârstă de 47 de ani, doamna Lin, aşa cum era cunoscută, a fost găsită înecată într-un rău din centrul Chinei, pe 17 noiembrie. Soţul ei a fost salvat în ultima secundă, după ce a încercat să se sinucidă, la vederea trupului neînsufleţit al femeii.

Din investigaţiile autorităţilor, se pare că femeia şi-a pus capăt zilelor din cauza înălţimii viitoarei nore. Potrivit zvonurilor, se pare că ar fi vorba despre pretenţiile ridicate ale tinerei, din partea fiului.

Tânăra i-ar fi cerut daruri scumpe, iar femeia nu şi-a putut permite niște cheltuieli atât de mari. Viitoarea mireasă le-ar fi cerut socrilor o maşină.

Într-o postare oficială online, autorităţile au declarat că femeia s-a sinucis deoarece era extrem de nefericită din cauza logodnicei fiului său.

Imagini cu puternic impact emoțional! O româncă a fost sechestrată și torturată timp de 10 ani în Italia... Cel puțin 235 de morți și 125 de răniți într-un atac produs în Peninsula Sinai!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x