Antena Căutare

Socant! O fetita a baut zece ani clor, fortata de femeia care o ingrijea!

O  fata din Marea Britanie a fost abuzata timp de zece ani, fiind fortata sa bea inalbitor stors de pe o carpa care era folosita la spalarea vasului de toaleta.

Fata care acum este adulta, a depus marturie impotriva vaduvei de 61 de ani, Christine Morgan, cea care a torturat-o ani de-a randul.Fetita trebuie sa fie ingrijita de aceasta, in schimb, a fost traumatizata, violenta incepand atunci cand fata avea doar patru ani. Femeia o tinea pe fata cu capul sub robinet amenintand-o ca o va ineca, o tragea de par pana il smulgea si o lovea cu capul si cu spatele de pereti.

Insa, ultima cruzime de care Morgan a dat dovada a fost atunci cand a fortat-o pe fetita sa bea inalbitor stors de pe o carpa pe care o folosea la spalarea vasului de toaleta. Cand fetita a incercat sa se opuna, aceasta a lovit-o si i-a indesat carpa in gura. Fata s-a ales cu arsuri, a ramas cu traume, iar cele mai rele amintiri ii revin acum des in memorie.

Vaduva a fost adusa in fata instantei din Southampton unde este judecata pentru faptele sale, insa aceasta neaga acuzatiile. Dupa ce a aflat ca fata a marturisit cumplitele chinuri, vaduva le-a spus anchetatorilor: ''Acum chiar am sa o strangulez!''. Judecatorul care cerceteaza dosarul a spus ca vaduva nu va mai fi lasata in libertate niciodata, conform dailymail.

Vladimir Putin are probleme de sanatate. Presedintele rus si-a anulat vizitele in strainatate... Zeci de oameni au fost captivi vreme de un deceniu intr-un subsol din Moscova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x