Antena Căutare

„Vino să vezi mortul!”. Un șofer român, dat jos de la volan de un polițist din Germania, ca să se uite la victima unui accident oribil – Video

Un şofer român a fost dat jos de la volan, cu forţa, de un poliţist din Germania, ca să se uite la victima unui accident oribil în urma căruia șoferul unui camion a murit.

Un şofer român a fost dat jos de la volan, cu forţa, de un poliţist din Germania, ca să se uite la victima unui accident oribil în urma căruia șoferul unui camion a murit.

Un accident oribil a avut loc marţi după-amiază pe A6, în Germania, în apropiere de Nurnberg. Un camion a intrat cu viteză în TIR-ul din faţa sa, oprit într-un blocaj de trafic. Şoferul a murit pe loc, în cabina făcută praf.

După accident au urmat ore întregi de blocaj pe autostradă. Un polițist a fost deranjat de faptul că oamenii care treceau pe lângă locul accidentului făceau fotografii sau filmau cu telefoanele mobile.

Polițistul a început să oprească mașinile și să îi dea jos pe șoferi. Între aceștia s-a numărat și un român.

Poliţistul i-a spus şoferului român, în engleză: „Vrei să-l vezi pe mort? Coboară şi ţi-l arăt eu. Vrei să vezi cum arată mortul, de aia faci fotografii? Poftim, du-te acolo şi fă poze, te costă 128 de euro să fotografiezi. Ar trebui să îţi fie ruşine!".

Mai multe detalii sunt disponibile pe observator.tv.

Noaptea s-a distrat, dimineața a urlat de durere! Un bărbat s-a trezit din somn într-o baltă de sânge. Medicii s-au lupt... O fetiță de trei ani a murit după ce a băgat în gură un încărcător! Micuța era în vizită la bunici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x