Antena Căutare

Soimi de facultate

O familie de soimi pelerini si-a facut cuib pe cladirea facultatii de economie a universitatii din Roma. Si s-a simtit atat de bine acolo, incat s-a imbogatit si cu trei puisori. Soimii au devenit un fel de mascote ale universitatii dupa ce li s-a amenajat un cuib artificial, in cadrul unui program de aparare a speciilor de pasari pe cale de disparitie. O camera de supraveghere le urmareste permanent miscarile pentru ca orice pericol sa fie indepartat la timp. Ornitologii sustin ca pasarile salbatice isi au locul in orasele italiene, in ciuda poluarii si a stressului caracteristic vietii urbane.

Ascensiune pe sarma... Hayssam arestat in Siria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x