Căutare Live

Sondaj: Michelle ii bate la popularitate pe Barack Obama si pe contracandidatul sau Mitt Romney

Prima Doamna a Statelor Unite, Michelle Obama, beneficiaza de o cota de popularitate cu 13 puncte mai mare decat sotul sau, presedintele Barack Obama, si o depaseste pe sotia candidatului republican Mitt Romney, Ann, potrivit unui sondaj Washington Post-ABC si citat de AFP.

Michelle Obama se bucura de o cota de popularitate de 69% in randul adultilor, in timp ce sotul sau de doar 56%. Iar Ann Romney, care ar putea deveni Prima Doamna a Statelor Unite daca sotul ei, Mitt, va castiga alegerile din 6 noiembrie, are 52% de opinii favorabile, mai mult chiar decat sotul sau, a carui cota de popularitate este de 45%.

Cota de popularitate personala nu este insa decat unul dintre factorii intentiilor de vot, domeniu in care Romney se bucura de un progres dupa dezbaterea din urma cu o saptamana.

Sondajul Washington Post-ABC a fost realizat in perioada 4-7 octombrie pe un esantion de 1.018 persoane, iar marja de eroare a acestuia este de patru puncte.

Foto: Intactimages / EPA

Italia si-a reiterat sprijinul fata de aderarea Romaniei la Schengen... Documentar ARTE: Roman folosit pe post de cobai, pentru teste clinice...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri