Antena Căutare

Sotia lui Gaddafi si trei dintre copiii sai, refugiati in Algeria. Rebelii controleaza mare parte din Libia

Sotia lui Muammar Gaddafi si trei dintre copiii sai s-au refugiat in Algeria, unde Guvernul le-a acordat libera trecere spre o alta tara, neprecizata.


Fortele rebelilor libieni au ajuns la aproape 100 de kilometri de Syrte, iar unitatile de recunoastere s-au apropiat si mai mult de oras. O echipa Associated Press a surprins capturarea unor partizani ai lui Muammar Gaddafi, la un punct de control al insurgentilor.

Nimeni nu stie, insa, daca Gaddafi se afla la Syrte. Surse diplomatice citate de agentia italiana ANSA spun ca el se ascunde intre membrii tribului sau, la sud-est de Tripoli, impreuna cu doi din fiii sai. Dar familia pare sa i se fi destramat: sotia, Safya, s-a refugiat in Algeria impreuna cu alti doi fii si o fiica, Aisa, care este, se pare, insarcinata. Rebelii libieni solicita sa le fie predati, pentru a fi judecati, dar algerienii intentioneaza sa le permita plecarea intr-o alta tara care le va oferi azil.

Rebelii au anuntat, de asemenea, moartea lui Khamis Gaddafi, alt fiu al liderului inlaturat de la putere. Khamis comanda o unitate de elita a fortelor fostului regim. Decesul sau a mai fost anuntat de doua ori de la inceputul actualului conflict, dar, de fiecare data, stirea a fost dezmintita.

VIDEO! Unchiul lui Barack Obama a fost prins beat la volan... VIDEO! Vulcanul Etna a erupt din nou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x