Antena Căutare

Mită de 8.000 de lei pentru obținerea permisului auto! Doi moldoveni au profitat de promoție: două carnete pentru o șpagă

O ofertă de nerefuzat. Așa ar putea fi catalogată fapta pe care a comis-o o persoană influentă, care a luat 1800 de euro de la o familie pentru a le facilita membrilor acesteia obținerea a două permise de conducere. 

O ofertă de nerefuzat. Așa ar putea fi catalogată fapta pe care a comis-o o persoană influentă, care a luat 1800 de euro de la o familie pentru a le facilita membrilor acesteia obținerea a două permise de conducere.

Şeful Uniunii Conducătorilor Auto, filiala Cimișlia, a fost reținut în această dimineață în flagrant, în momentul în care ar fi primit 1800 de euro de la doi soți, pentru a-i ajuta să obțină un permis de conducere. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la șase ani de închisoare sau o amendă de până la zece mii de unități convenționale.

„Potrivit materialelor cauzei, bănuitul susținea că ar avea influență asupra angajaților Secției Înmatriculare a Transportului și Calificare a Conducătorilor Auto din Hâncești şi că-i poate determina pe aceştia să-i favorizeze la susținerea cu succes a examenelor de calificare auto pentru ambii soți”, se arată într-un comunicat al CNA, citat de tv8.md.

Bărbatul a fost reținut de ofițerii Centrul Național Anticorupție și procurorii anticorupție pe un termen de 72 de ore. Pe acest caz a fost iniţiată o urmărire penală în temeiul art. 326 Cod penal – traficul de influenţă.

Bănuitul figurează și în altă cauză penală pentru trafic de influență, inițiată la sfârșitul lunii aprilie. Procuratura anticorupție conduce urmărirea penală.

Un bebeluș a murit după ce o ambulanță a luat foc! Mama lui a trebuit să fie sedată! Atenție, imagini tulburătoare! – Fo... O mamă i-a pus țigara în gură bebelușului ei de 11 luni, iar apoi a postat imaginile pe Instagram: ”Am vrut să-și dea se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x