Antena Căutare

SPANIA: 35 de morti dupa ce un tren a deraiat in Compostela. Puteti suna la 0034981551100

Un tren a deraiat in Spania, in Santiago de Compostela. Cel putin 35 de oameni au murit si peste 50 au fost raniti, conform abc.es

Trenul se deplasa pe ruta Madrid-Chamartin-Ferrol cu 238 de calatori la bord. Garnitura circula, cu cateva sute de metri inainte, cu 350 de km / h, urmand a intra intr-un sir de curbe. Prioritatea, acum, este ca oamenii sa fie scosi dintre fiare. La fata locului, s-au deplasat echipaje ale politiei, pompierilor si ambulante.

Inca nu se cunosc cauzele accidentului, insa martorii sustin ca nu a fost vorba de nicio explozie. Numarul victimelor creste de la un minut la altul, iar atat ministrul Dezvoltarii, Ana Mato, secretarul de stat pentru Infrastructura, cat si o comisie de investigare a accidentelor au ajuns la locul tragediei.

Autoritatile locale fac apel la populatie sa doneze sange, pentru raniti. Colectarea de sange se face doar la spitalul clinic din Santiago de Compostela.

Primaria din Santiago a anulat toate festivitatile de Ziua Sfantului Apostol, a carui sarbatoare este joi. Pentru moment, nu se cunoaste daca in tren calatoreau sau nu romani. Cei din tara pot suna la numarul de telefon 0034981551100 pentru a se interesa de victime.

Neymar va fi binecuvantat de Papa Francisc, inainte de a incepe antrenamentul cu Barcelona... TRAGEDIA DIN SPANIA: Bilantul victimelor: 80 de morti si 143 de raniti! VIDEO DIN MOMENTUL IMPACTULUI !!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x