Antena Căutare

Spania: O femeie s-a sinucis pentru a nu fi evacuata din casa

In Spania au loc noi proteste dupa ce o femeie din Tara Bascilor s-a sinucis pentru a nu fi evacuata din casa, din cauza datoriilor Tragicul incident este al doilea de acest fel in 15 zile. Guvernul are in vedere sa suspende, temporar, evacuarile datornicilor

Tragedia s-a petrecut in nordul Spaniei si este vorba despre a treia sinucidere, in mai putin de o luna, pe fondul datoriilor si al fricii de evacuare.

Femeia avea 53 de ani si vineri a luat decizia drastica de a se arunca pe fereastra locuintei sale, in momentul in care urma sa fie evacuata din casa.

Conform declaratiilor martorilor, femeia s-a urcat pe un scaun si s-a aruncat de la etajul al doilea, in gol. Din cauza ranilor grave, suferite la cadere, a murit pe loc.

Cert este ca executarile ipotecare din Spania si evacuarile au afectat, de la inceputul scrizei, din 2007, mai mult de 400.000 de familii, care si-au predat locuintele bancilor pentru ca nu au putut face fata creditelor.

Barack Obama, gata de compromis bugetar! Trebuie sa rezolve "muntele fiscal"... Turcia: Un elicopter militar s-a prabusit in orasul Siirt. 17 persoane au murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x