Antena Căutare

Spatiul aerian spaniol, redeschis. Zborurile inspre si dinspre Romania, reluate

Spatiul aerian spaniol a fost redeschis, iar zborurile inspre si dinspre Romania au fost reluate. Primele curse din Madrid si Barcelona au aterizat, sambata seara, in Capitala. Romanii au ajuns acasa dupa ce au petrecut zeci de ore pe aeroporturile spaniole din cauza grevei controlorilor de trafic.

Peste 250.000 de oameni au stat zeci de ore blocati pe aeroporturi, din cauza grevei controlorilor de trafic spanioli, de a fost declansata in noaptea de vineri spre sambata. Unii dintre ei au avut noroc: au primit de la autoritatile spaniole cazare si bani de mancare.

Greva a fost anulata dupa ce ministrul spaniol de Interne a instituit starea de urgenta, iar controlorii riscau sa-si strige nemultumirile din spatele gratiilor.

Controlorii de trafic au fost mobilizati, ceea ce practic inseamna ca daca nu merg la lucru vor cominte o infractiune de insubordonare stipulat in codul penal militar.

Intreaga Europa a fost afectata de greva controlorilor de trafic spanioli. Au fost anulate zboruri spre si dinspre Spania, de pe aeroporturile din Roma, Paris, Frankfurt, Amsterdam, Londra si Bucuresti.

WikiLeaks, interzis francezilor. Potrivit site-ului, Sarkozy l-a facut mincinos pe ministrul georgian de Externe... VIDEO! Vezi cel mai mare brad plutitor din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x