Antena Căutare

Spectacol cu Mickey Mouse si Winnie The Pooh pentru Kim Jong Un

Mickey Mouse si Winnie the Pooh au urcat pe scena in Coreea de Nord in timpul unui spectacol dedicat liderului Kim Jong Un, relateaza Daily Mail. Pe parcursul intregului spectacol si-au facut aparitia si alte personaje din desenele animate Disney.

Aparitia acestor personaje populare in Vest intr-un spectacol public semnaleaza o schimbare notabila in politica de la Phenian. Este pentru prima data cand intr-un astfel de eveniment sunt incluse simboluri ale lumii occidentale, iar actritele care au urcat pe scena au purtat rochii mini sau cu umerii dezgoliti.

La spectacol a participat si formatia Moranbong, care si-a facut astfel debutul dupa ce a fost infiintata chiar de catre Kim Jong Un, ca parte a planului sau de a face schimbari in domeniul artelor.

Liderul de la Phenian, a carui varsta nu este cunoscuta cu exactitate, a vrut ca prin acest eveniment sa transmita un mesaj de tinerete, vitalitate si modernitate. Este posibil ca el sa modifice felul in care este vazut de coreeni prin diminuarea restrictiilor in ceea ce priveste accesul la cultura occidentala.

Foto: hepta.ro

Imagini socante!!! Un taliban ucide o afghana considerata adultera!... Franta: Peste 40 de morminte ale militarilor germani decedati in Primul Razboi Mondial, vandalizate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x