Antena Căutare

Spectaculoase pentru noi, normale pentru ei! Deszăpeziri din alte ţări!

Zilele trecute, jumătate din România s-a luptat cu diferite coduri meteo de viscol. Și, deci, de mari probleme cu zăpada!

Spectaculoase pentru noi, normale pentru ei! Deszăpeziri din alte ţări! Galerie
| Facebook.com/WGAW4U (West Georgia Weather Inc.)

Zilele trecute, jumătate din România s-a luptat cu diferite coduri meteo de viscol. Și, deci, de mari probleme cu zăpada!

Evident, multe drumuri s-au înzăpezit şi au fost închise. Ba că nu sunt utilaje, ba că e vântul prea puternic.

Cum s-ar spune, încă o dată, iarna a luat autorităţile prin surprindere. Poate că au fost şi cazuri, chiar dacă izolate, de deszăpeziri civilizate, inclusiv în Bucureşti, dar suntem încă departe de ceea ce ne dorim.

Şi totuşi, în alte ţări şi pe alte continente... lucrurile stau altfel. Cum spune şi titlul, deszăpezirile altora sunt spectaculoase pentru noi, dar normale pentru ei!

Pe Autostrada 401 din Toronto, Canada, se blochează drumul, dar urmează o deszăpezire exemplară, în sistem baterie. Utilajul din Missouri, SUA, pe care îl puteți vedea în imaginile de mai sus, își face singur treaba chiar pe două benzi.

Aeroportul Vantaa din Helsinki, Finlanda, este deszăpezit exact ca într-o țară nordică. Foarte bine! Pentru că ei au ierni grele, dar niciodată probleme! De căile ferate de prin lume nu mai vorbim. Vezi imagini spectaculoase!

Emoţii pentru coreeni! Autorităţile negociează reuniunea familiilor separate de război... Raport ONU: Vaticanul le-a permis preoţilor să molesteze copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x