Antena Căutare

Stăpânul lui Diesel a vorbit cu lacrimi în ochi: "Am văzut-o sărind, am pierdut-o din vedere și atunci am auzit împușcături. Nu s-a mai întors"

Stăpânul câinelui polițist care a murit în timpul asaltului de la Saint-Denis, fapt intens mediatizat care i-a emoționat pe mulți internauți, a povestit evenimentele la postul de radio francez RMC. Polițistul, care a preferat să rămână anonim, a explicat împrejurările care au dus la moartea câinelui său, Diesel, o femelă de ciobănesc belgian aparținând RAID (unitate de elită franceză).

Stăpânul lui Diesel a vorbit cu lacrimi în ochi: "Am văzut-o sărind, am pierdut-o din vedere și atunci am auzit împușcături. Nu s-a mai întors"
| express.co.uk

Stăpânul câinelui polițist care a murit în timpul asaltului de la Saint-Denis, fapt intens mediatizat care i-a emoționat pe mulți internauți, a povestit evenimentele la postul de radio francez RMC, notează Agerpres.

Polițistul, care a preferat să rămână anonim, a explicat împrejurările care au dus la moartea câinelui său, Diesel, o femelă de ciobănesc belgian aparținând RAID (unitate de elită franceză).

După schimburi de focuri și grenade aruncate asupra apartamentului, în spațiul vizat s-au instalat liniștea și calmul. Polițiștii au decis să trimită câinele în recunoaștere, să verifice terenul. "După intensitatea atacului, ne-am gândit că teroriștii sunt zdruncinați și am hotărât să o trimitem pe Diesel să se asigure că zona este liberă", a spus stăpânul ei, citat luni de 7sur7.be.

După de a trecut cu bine de prima cameră, ciobănescul belgian a intrat în a doua. "Am văzut-o sărind, am pierdut-o din vedere și atunci am auzit împușcături. Din nefericire, nu s-a mai întors", a spus el.

Polițistul a ținut să sublinieze importanța muncii desfășurate de colegii lor canini. "Câinele deschide calea restului coloanei, își folosește toate simțurile pentru a detecta prezența oamenilor — auzul, vederea, mirosul. Este o activitate care nu poate fi încredințată unui robot sau unei drone", a subliniat el rolul acestor animale în reușita misiunilor.

Decizie radicală luată de Mark Zuckerberg, fondatorul reţelei de socializare Facebook! Ce se va întâmpla după ce va deve... Tragedie în Mexic! Cel puțin 23 de morți într-un accident rutier în care a fost implicat un autobuz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x