Antena Căutare

Statele Unite: O femeie a primit 99 de ani de inchisoare, dupa ce si-a lipit copilul de perete cu superglue

Pedeapsa fara precedent in Statele Unite, pentru o mama care si-a lipit de perete copila de doi ani. Femeia a fost condamnata la 99 de ani de inchisoare pentru chinurile la care si-a supus fata. Va executa cel putin treizeci de ani din pedeapsa si nu va mai avea dreptul sa isi vada cei cinci copii.

“Te condamn la inchisoare pentru 99 de ani” - este verdictul care a socat America. Dar cea mai socata a fost, de departe, femeia de 23 de ani, mama a cinci copii.

Elizabeth Escalona a ajuns in instanta pentru ca si-a lipit mezina de un perete, cu superglue, si a batut-o atat de tare incat copila de 2 ani a intrat in coma. Impotriva femeii au depus marturile ceilalti copii si chiar mama ei. Pana si acuzata a recunoscut ca s-a purtat crunt cu cea mica si a cerut o noua sansa pentru a deveni o mama buna.

Procuratura ceruse pentru Elizabeth o pedeapsa de 45 de ani. Judecatorul a decis insa ca traumele pe care i le-a provocat fetitei sunt de neiertat. Condamnarea la 99 de ani de inchisoare inseamna ca femeia va executa cel putin 30 de ani din pedeapsa inainte de a putea cere eliberarea conditionata.

Aviatia militara israeliana a efectuat raiduri in Fasia Gaza, dupa un atac cu rachete asupra unei zone rezidentiale... Germania: Un barbat s-a sinucis in fata sediului Camerei Deputatilor din Berlin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x