Antena Căutare

Statul New Jersey eliberează deţinuţii cu risc scăzut din închisorile comitatelor, pentru a limita răspândirea coronavirusului

Statul New Jersey va elibera deţinuţii cu risc scăzut din închisorile comitatelor, pentru a limita răspândirea coronavirusului, a declarat luni guvernatorul Philip Dunton Murphy, citat de Reuters.

Anunţul a avut loc în urma unui ordin semnat duminică seara de Stuart Rabner, judecătorul şef al Curţii Supreme din New Jersey pentru suspendarea sau comutarea pedepselor executate de deţinuţi drept condiţie pentru eliberarea condiţionată sau în urma condamnării la un tribunal municipal.

Măsura a fost adoptată pentru a proteja sănătatea deţinuţilor şi pentru a limita răspândirea bolii COVID-19, a declarat procurorul general al statului, Gurbir Singh Grewal.

“Închisorile pot fi incubatoare de boli, aşa că trebuie să luăm aceste măsuri curajoase şi drastice”, a spus Grewal

Persoanele eliberate vor trebui să respecte ordinul de a sta acasă şi îşi vor executa pedeapsa după încheierea crizei, a adăugat Grewal.

Articolul continuă după reclamă

Sursa : news.ro

Platforma Netflix şi regizoarea Ava DuVernay au obţinut respingerea procesului în care erau acuzate de calomnie... Tânăr infectat cu coronavirus, mesaj înfiorător, de pe un pat de spital. „Am ajuns să nu mai pot să-mi ridic capul și să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos Vineri, 19.07.2024, 09:55
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x