Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Statul New York, paralizat de viscol. A fost decretată stare de urgență: cel puțin șapte morți din cauza ninsorilor abundente

Peste jumătate din teritoriul Statelor Unite este paralizat de furtunile puternice de zăpadă. Şapte oameni au murit până acum în accidentele provocate de vremea extremă.

Ninsori abundente în New York

NBC New York

Şcolile au fost închise, iar în New York a fost decretată stare de urgenţă.

Aproape 7.000 de zboruri au fost anulate sau au avut întârzieri din cauza ninsorilor abundente şi a rafalelor de vânt.

Valul de aer polar ajunge și în Europa, respectiv în România

Potrivit ANM, temperaturile vor scădea sub pragul de îngheţ în mai multe zone, după care vor creşte uşor în intervalul 7 - 10 decembrie. Nu scăpăm de ploi, lapoviţă şi ninsori, iar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va creşte din nou după data de 10 decembrie.

Vremea va fi rece, mai ales dimineaţa şi noaptea, cu temperaturi minime de -5...0 grade, mediat regional, în timp ce maximele se vor încadra între 2 şi 6 grade, până în jurul datei de 6 decembrie, de Sfântul Nicolae.

Apoi, în perioada 7-10 decembrie, încălzirea treptată a vremii va determina valori diurne de 8...11 grade şi nocturne de 2...5 grade. Ulterior, temperatura va avea variaţii de la o zi la alta, iar estimările prognostice indică situarea acestora peste cele climatologic specifice în a doua decadă a lunii decembrie. La începutul intervalului, local vor fi ploi, lapoviţă şi trecător ninsori slabe cantitativ, iar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va creşte din nou după data de 10 decembrie.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro