Antena Căutare

Steaua lui David, pe acoperisul aeroportului din Teheran!

Google Earth le-a facut o "surpriza" iranienilor, care au descoperit ca pe acoperisul aeroportului de la Teheran se gaseste Steaua lui David. Cladirea a fost construita de ingineri israelieni inainte de Revolutia Islamica. Autoritatile iraniene "au luat foc" si au cerut sa fie indepartat simbolul evreiesc

Steaua cu sase colturi a fost observata recent de un utilizator vigilent al Google Earth, la trei decenii dupa ce cladirea a fost ridicata de inginerii israelieni.

Israelul si Iranul au fost in relatii bune pana la Revolutia Islamica din 1979, care a pus punct relatilor de prietenie dintre cele doua tari.

Dupa ce existenta Stelei lui David a fost relatata de presa din Iran, oficialii din guvern au cerut indepartarea simbolului. Descoperirea sa a venit la trei luni dupa ce publicul iranian a aflat de existenta unei alte Stele a lui David, aflata pe o cladire situata in Piata Revolutiei din Teheran.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: foxnews.com

WikiLeaks: Date despre adoptiile internationale de copii din Romania!... Celebra statuie Manneken Pis, imbracata in straie traditionale romanesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x