Stephanie Grisham a fost numită de Donald Trump purtătoare de cuvânt a Casei Albe

Stephanie Grisham urmează să o înlocuiască în post pe Sarah Sanders, care pleacă din funcţie la sfârşitul lui iunie, şi va cumula totodată funcţia de directoare de comunicare a Casei Albe.

Preşedintele american Donald Trump a numit-o pe Stephanie Grisham, care reprezintă Prima Doamnă, în funcţia de purtătoare de cuvânt a Casei Albe, a anunţat Melania Trump, relatează AFP.

Stephanie Grisham ”este cu noi din 2015 - preşedintele şi cu mine nu ne putem gândi la altcineva mai bun care să servească administraţia şi ţara”, a scris marţi pe Twitter Melania Trump.

I am pleased to announce will be the next & Comms Director! She has been with us since 2015 - & I can think of no better person to serve the Administration & our country. Excited to have Stephanie working for both sides of the .

— Melania Trump (@FLOTUS)

Stephanie Grisham urmează să o înlocuiască în post pe Sarah Sanders, care pleacă din funcţie la sfârşitul lui iunie, şi va cumula totodată funcţia de directoare de comunicare a Casei Albe, a precizat ea.

După Sean Spicer şi Sarah Sanders, Stephanie Grisham este a treia persoană numită în acest post prestigios - dar foarte expus - de "press secretary" în administraţia Trump.

Ea urmează să prezinte şi să apere poziţiile administraţiei şi să gestioneze ieşiri agresive sau tweeturi provocatoare ale preşedintelui american.

Sarah Huckabee Sanders, foarte aproiată lui Donald Trump, care a lăudat combativitatea acestei ”războinice” atunci când i-a anunţat plecarea, la jumătatea lui iunie, a întrerupt în ultimele luni o tradiţie solidă a briefingului zilnic în Sala presei la Casa Albă.

Stephanie Grisham vine lângă Trump cu o experienţă mai puţin expusă, cea de directoare de comunicare a Primei Doamne.

Sursa : news.ro

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri