Antena Căutare

Stephen Hawking, avertisment șocant! Rasa umană, în pericol de dispariție

În timpul unei conferinţe susţinute la Universitatea Cambridge, cu ocazia deschiderii Centrului Leverhulme, care se va ocupa de studierea inteligenţei viitorului, Stephen Hawking a făcut o afirmaţie îndrăzneaţă cu privire la inteligenţa artificială. 

În timpul unei conferinţe susţinute la Universitatea Cambridge, cu ocazia deschiderii Centrului Leverhulme, care se va ocupa de studierea inteligenţei viitorului, Stephen Hawking a făcut o afirmaţie îndrăzneaţă cu privire la inteligenţa artificială.

"Ne-am petrecut foarte mult timp studiind istoria, care, să recunoaştem, este o istorie a stupidităţii. Aşa că este o schimbare binevenită faptul că oamenii studiază, în schimb, viitorul inteligenţei artificiale", a declarat acesta, potrivit descopera.ro.

Cu toate acestea, savantul este îngrijorat cu privire la metodele viitoare ale acestui tip de inteligenţă, fiind de părere că acest fenomen va duce la degradarea şi dispariţia rasei umane.

Însă, în ceea ce priveşte tehnologia, este de părere că aceasta va putea fi ajutată de către aceste mecanisme. "Probabil, cu noua tehnologie care va apărea vom putea înlătura problemele lumii în care trăim, precum sărăcia sau bolile'", a afirmat acesta

Iohannis, anunţ de ultimă oră pentru cei din străinătate. Canada renunţă la vize pentru români... Ți se face pielea de găină! La 13 ani, au obligat-o să bea apă murdară pentru că este „prea frumoasă”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x