Antena Căutare

Stephen Hawking AVERTIZEAZĂ din nou! "Am putea primi un semnal de la o planetă ca aceasta. Omenirea ar trebui să fie precaută!"

Omenirea ar trebui să fie precaută atunci când caută să ia contact cu civilizaţiile extraterestre, a avertizat din nou Stephen Hawking.

Omenirea ar trebui să fie precaută atunci când caută să ia contact cu civilizaţiile extraterestre, a avertizat din nou Stephen Hawking.

„Într-o zi, am putea primi un semnal de la o planetă ca aceasta”, a spus Hawking în documentarul „Locurile preferate ale lui Stephen Hawking”, referindu-se la o planetă străină potenţial locuibilă, cunoscută sub numele de Gliese 832c.”

Și se pare că ar trebui să fim precauţi atunci când ne gândim să răspundem înapoi. Întâlnirea ar putea să nu aibă un impact tocmai pozitiv, după cum afirmă astrofizicianul.

Unii astronomi consideră că orice civilizaţie extraterestă ar şti cu siguranţă de existenţa oamenilor prin intermediul semnalelor de radio şi de televiziune pe care umanitatea le trimite în spaţiu încă din anul 1900.

Sursa: descopera.ro.

Suedia: Armata redevine obligatorie, pentru ca țara să fie mai bine pregătită pentru a se apăra în caz de război... UPDATE | Bilanțul răniților a ajuns la 80. Nu sunt români / Explozie într-un restaurant din Malaga, Spania. Sunt cel puț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x