Antena Căutare

Strazile Romei au fost "invadate" de masini de lux!

In timp ce tara lor se scufunda tot mai adanc in criza economica, italienii raman la fel de mandri de renumele bunurilor de lux produse de ei. La Roma a putut fi vazuta, in aceste zile, o expozitie a unora din cele mai scumpe si dorite bunuri din aceasta categorie: masinile Ferrari.

Saisprezece automobile Ferrari, din productia curenta sau din ultimele sase decenii, au defilat prin centrul Romei, inainte de a fi parcate pe una din cele mai cunoscute strazi comerciale.

Elegantii bolizi s-au incadrat perfect pe fundalul vitrinelor cu bijuterii, haine si accesorii de inalta clasa. Manifestarea si-a propus sa reaminteasca valorile care au cladit prestigiul brandului "Made in Italy": calitatea, stilul si frumuseþea.

Trecatorii au avut, astfel, ocazia sa-si intareasca increderea in forta industriei italiene si capacitatea ei de a depasi si actuala criza.

Expozitia a fost dedicata memoriei unui ilustru creator de caroserii, Sergio Pininfarina, mostenitorul unei traditii de familie in domeniu, decedat cu doua luni in urma.

Un cutremur de 6,3 grade s-a produs in Insula Sumatra... Papa Benedict al XVI-lea incepe, astazi, o vizita de trei zile in Liban...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x