Antena Căutare

Studiu: Peste 20 de ani, musulmanii vor reprezenta mai mult de un sfert din populatia globului

In urma cu doua decenii, numarul musulmanilor la nivel mondial era de 1,1 miliarde. Peste 20 de ani, numarul lor se va dubla, ajungand la peste un sfert din populatia globului, informeaza un studiu prezentat de CNN.

Potrivit aceluiasi studiu, Pakistanul va depasi Indonezia si va deveni tara cu cei mai multi musulmani. In prezent, populatia Pakistanului este de 256 de milioane de locuitori.

Tot peste doua decenii, numarul musulmanilor din SUA se va dubla si va ajunge la 6,2 milioane, iar populatia Afganistanului se va dubla si ea, atingand 50,5 milioane de locuitori.

Studiul mai arata ca, peste 20 de ani, un sfert din populatia Israelului va fi de religie islamica. Pana in 2030, populatia Nigeriei va fi compusa, in cea mai mare parte, din musulmani, iar 10% din populatia statelor europene Franta si Belgia va fi alcatuita tot din musulmani.

La polul opus se afla Iranul, a carui rata a natalitatii cunoaste o crestere foarte lenta.

Sursa: Antena3

Foto:progressivemuslimsunited.blogspot.com

CE ameninta Romania cu un proces la Curtea de Justitie a Comunitatilor Europene... Moscova: O jurnalista a intrat cu o bomba artizanala in Aeroportul Domodedovo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x