Antena Căutare

SUA ar putea ajunge in 25 de ani chiar mai rau decat Grecia

Actualele politici fiscale din SUA pot aduce tara in situatia in care sa aiba o datorie publica raportata la PIB de 93% intr-un deceniu si la cel putin 200% in in 2037, informeaza Congresul Statelor Unite.

Biroul pentru Buget, din Congresul SUA, avertizeaza ca, din cauza ultimelor predictii economice, tara trebuie sa intre in recesiune, printr-o serie de masuri privind reducerile de taxe si cheltuieli.

Legea pentru controlul bugetului, adoptata in vara anului trecut, ar putea ajuta Statele Unite sa realizeze economii de peste 2.000 de miliarde de dolari in urmatorul deceniu, conform CNBC.

Actualele politici economice includ prelungirea scutirilor de taxe din timpul presedintiei lui George W. Bush, dar si continuitatea progtramului Medicare. Daca nu se iau masuri cat mai rapide, SUA ar putea ajunge chiar la 250% din PIB, inca din 2035.

Foto: howstuffworks.com

VIDEO! Marea Britanie: Tineri exploatati la organizarea jubileului Reginei Elisabeta a II-a... Ministru grec lovit de criza: Sper sa nu ajung la cal, am trecut deja de la Audi la Golf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x