Antena Căutare

SUA: Atac armat soldat cu 13 morti in Cartierul General al Fortelor Navale din Washington. Unul dintre agresori a fost identificat

Este stare de alerta la Washington, dupa ce cel putin 13 oameni au murit, intr-un atac armat comis intr-o unitate militara apartinand fortelor navale.

Potrivit ultimelor informatii anuntate de postul CNN, cel putin 13 oameni au murit, iar alti opt sunt raniti si se afla in stare grava la spital. Echipele FBI l-au identificat pe unul dintre cei care au deschis focul, un barbat de 34 de ani, originar din statul Texas.

Atacul s-a petrecut la ora 8:20 dimineata (15.20, ora Romaniei) si ar fi fost comis de doi barbati inarmati. Unul dintre suspecti a fost identificat si se numara printre victime, iar celalalt ar putea fi inca in libertate, relateaza sursa citata.

Printre cei impuscati se afla si doi politisti. Fortele de interventie l-au doborat pe unul dintre atacatori, iar celalalt s-a baricadat intr-o cladire. Zona in care a avut loc atacul a fost blocata, locuitorii au primit indicatii clare sa nu iasa din case. Mai mult, niciun avion nu mai poate decola de pe Aeroportul National Reagan.

Aproximativ 3.000 de oameni sunt angajati in unitatea militara unde a avut loc atacul armat.

Foto: Intact Images

Patru decenii de cand regele Suediei a urcat pe tron... Mexic: Cel putin 40 de oameni au murit in urma unei furtuni tropicale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x