Căutare Live

SUA au dezmintit ca ar fi ajuns la un acord cu Iranul asupra programului nuclear

Casa Alba a dezmintit sambata ca a ajuns la un acord privind negocieri directe cu Iranul asupra programului nuclear iranian, asa cum a scris New York Times (NYT) cu doua zile inaintea unei dezbateri cruciale intre Barack Obama si Mitt Romney consacrate politicii externe, relateaza AFP.

"Nu este adevarat ca Statele Unite si Iranul au ajuns la un acord asupra unor negocieri bilaterale sau asupra vreunei intalniri dupa alegerile americane" prezidentiale si legislative de la 6 noiembrie, a declarat Tommy Vietor, un purtator de cuvant al Consiliului pentru Securitate Nationala (NSC).

"Vom continua sa lucram la o solutie diplomatica impreuna cu Grupul 5+1. Am anuntat de la inceput ca suntem pregatiti pentru intalniri bilaterale", a adaugat Vietor intr-un comunicat.

"Presedintele Barack Obama a spus in mod clar ca va impiedica Iranul sa se doteze cu o arma nucleara si va face ceea ce este necesar pentru a atinge acest scop", a subliniat purtatorul de cuvant al NSC, Cabinetul pentru Politica Externa al lui Obama.

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro!

Barack Obama este bun prieten cu Jay-Z. Vezi ce sfaturi ii da artistului!... Spania: Guvernul Rajoy este supus testului electoral in alegerile regionale din Galicia si Tara Bascilor...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri