Antena Căutare

SUA: Cadavrul unei femei a stat zile intregi intr-o piscina publica fara ca nimeni sa-si dea seama

Cadavrul unei femei de 36 de ani din Statele Unite a stat pentru mai multe zile intr-o piscina publica, fara ca membrii personalului sau oamenii din piscina sa-l considere suspect, relateaza Yahoo! News.

Trupul femeii a fost gasit in final, din greseala, de niste tineri care au intrat noaptea ilegal in piscina, sarind gardul, pentru o "nocturna".

Din cercetarile autoritatilor reiese ca Marie Joseph plecase duminica la piscina cu niste prieteni, trupul ei fiind descoperit doar joi noaptea. Femeia nu fusese data disparuta, prietenii s-au gandit ca a plecat acasa, iar iubitul sau sustine ca desi a incercat sa dea in zadar de ea prin telefon, nu s-a gandit ca s-a intamplat ceva rau, ci doar ca vrea sa fie singura.

Marie a intrat la un moment dat in piscina impreuna cu un baietel de 9 ani, iar acesta a observat ca femeia nu mai iese la suprafata. Cand s-a dus la salvamari sa le spuna salvamarilor acestia l-au asigurat ca vor face o cercetare a piscinei, insa ulterior nu au mai luat nici o masura.

Trupul femeii a fost supus unei autopsii, dar rezultatele ei nu au fost facute inca publice. Marie Joseph era mama a cinci copii, dar doar unul din baietii sai, de varsta majora, locuia cu ea. Femeia lucra ca si menajera intr-un hotel din Newport si stia sa inoate.

sursa: Antena3.ro

foto: Flickr.com

VIDEO! 90 de ani de comunism in China... Grecii nu renunta la protest: Mii de oameni cer eliberarea de sub jugul FMI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x