Căutare Live

SUA: Descoperire impresionanta facuta de Google Maps

Aceasta imagine a fost surprinsa cu ajutorul Google Maps, in South Carolina, SUA. O zona greu accesibila, in mijlocul unei paduri unde se ajunge numai pe un drum neasfaltat. Un munte de un milion de cauciuri nu poate fi vazut de la sol, insa cu siguranta "poti sa-l vezi din spatiu", a spus unul dintre oficialii statului american.

George Fontella Brown, de 39 de ani, este banuit ca ar fi in spatele acestei afaceri. Fontella trebuia sa vanda anvelopele in China, inainte ca piata externa pentru comercializarea cauciucurilor uzate sa se prabuseasca, scrie Times and Democrate of Orangeburg.

"Banuim ca intentia lui a fost sa vanda anvelopele in China, insa planul lui a fost dat peste cap pentru pentru ca partenerii de afacere nu s-au mai tinut de promisiune", a declarat Tricia Johnson, proprietara unei companii care s-a oferit sa preia cauciucurile care vor fi transformate in combustibil pentru morile de hartie.

Brown a fost acuzat de "depozitarea voluntara si nelegala de deseuri solide", iar autoritatile spun ca acesta poate primi acuzatii asemanatoare in alte doua tari.

Cauciucurile depozitate necorespunzator pun in pericol mediul inconjurator pentru ca retin apa, ceea ce duce la inmultirea alarmanta a tantarilor. In plus, in cazul unui incendiu, ard mocnit, eliberand in atmosfera gaze toxice.

Citeste si Jurnalul!

Spionii americani se vor antrena cu jocuri video... Marea Britanie prelungeste restrictiile de munca pentru romani pana in 2014...
Parteneri
Ruladă cu ciocolată și chili, un desert cu gust picant
Dacă ți-ai propus să testezi deserturi delicioase cu gusturi interesante, poți începe cu rețeta de ruladă cu ciocolata și chili, o prăjiură cu gust picant.
Catine.ro
Ultimele știri