Antena Căutare

SUA, gata să discute „oricând” cu Iranul. Campania de presiuni continuă

Secretarul de stat Mike Pompeo a declarat miercuri că autorităţile de la Washington sunt pregătite să discute „oricând” cu Iranul şi că o campanie de maximă presiune împotriva acestei ţări va continua, scrie Reuters.

Aflat la Addis Abeba, Pompeo a declarat reporterilor: „Nu suntem grăbiţi, campania de presiuni continuă. Nu este doar o campanie de presiuni economice... este şi o izolare prin diplomaţie”.

El a mai spus că Iranul trebuie să îşi schimbe „fundamental” comportamentul, Statele Unite fiind dispuse să dialogheze „oricând”.

Mike Pompeo a plecat miercuri din Etiopia spre Arabia Saudită, unde se va afla până vineri. El se va întâlni cu regele Salman, prinţul moştenitor Mohammad bin Salman şi cu ministrul de Externe Faisal bin Farhan.

Sursa : news.ro

S-a trezit în casa greșită după o noapte de beție, dar reacția proprietarilor l-a impresionat profund: „Mi-am făcut de m... Canibalul poreclit „Diavolul”, a cărui iubită a vândut părţi din trupurile victimelor, a murit în închisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x