Antena Căutare

SUA: Lege impotriva asezatului si stationarii pe trotuare!

O initiativa legislativa creeaza mari polemici in orasul american San Franciso. Autoritatile de acolo vor sa interzica oamenilor sa se aseze pe trotuare sau sa stationeze mai mult timp intr-un singur loc.

De ce? Pentru ca, spun ei, s-au saturat de tinerii care se aduna in grupuri, consuma droguri si creeaza probleme. Locuitorii orasului San Francisco au organizat un protest, pentru a le arata autoritatilor ca nu vor fi niciodata de acord cu asa ceva.

Iar protestul a fost inedit: oamenii s-au asezat pe trotuare, au desenat cu creta pe jos, au facut gratare sau si-au intins sezlongurile si au facut plaja!

Nici organizatiile pentru apararea drepturilor omului nu sunt de acord cu initiativa municipalitatii. Primaria spune inca ca legea va fi creata impotriva oamenilor fara adapost, care ocupa sectoare intregi de trotuare in unele zone sau impotriva cersetorilor sau consumatorilor de alcool, care blocheaza intrarile in magazine.

Atentatele de la Moscova depreciaza rubla... 33 de ani de atentate la metroul moscovit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x