Antena Căutare

SUA: O expozitie de arta a fost inchisa pentru ca era toxica pentru vizitatori

Iubitorii de arta din Pittsburgh, Pennsylvania au avut parte de o mare dezamagire atunci cand au mers sa viziteze cea mai noua expozitie ce dispune si o instalatie stroboscopica.

Expozitia a fost inchisa temporar pentru un motiv uluitor! Mai multi vizitatori au avut de suferit dupa ce au trecut pragul expozitiei. Acestia au acuzat o serie de simptome asemanatoare convulsiilor cerebrale.

Instalatia stroboscopica a expozitiei, intitulata "Zee", realizata de artistul austriac Kurt Hentschlager, a avut vernisajul vineri seara, la 943 Gallery din Pittsburgh, informeaza bbc.co.uk, citat de Mediafax.

Accesul la expozitie este interzis vizitatorilor sub 18 ani, din cauza efectelor stroboscopice intense, potrivit site-ului asociatiei Pittsburgh Cultural Trust.

Cei care vin sa viziteze sunt avertizati sa nu intre in incapere daca sufera de epilepsie fotosenzitiva, su probleme respiratorii si cardiace, dar si alte afectiuni, precum claustrofobie.

Expozitia va ramane la Pittsburgh pana pe 27 octombrie, dar nu se stie deocamdata cand si daca va fi redeschisa.

Foto: DailyMail

Traditia se respecta! Bebelusul regal va fi botezat cu apa sfanta din raul Iordan... VATICAN: Ioan Paul al II-lea si Ioan al XXIII-lea vor fi canonizati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x