Antena Căutare

SUA: Peste 300 de morti dupa tornadele si inundatiile din ultima vreme

305 persoane au murit in urma tornadelor si a inundatiilor care afecteaza sudul Statelor Unite. Acestea sunt cifrele pe care le-au publicat autoritatile americane, citate de France Presse.



In zona este asteptat vineri sa ajunga in zona si presedintele american Barack Obama. Liderul de la Casa Alba urmeaza sa se intalneasca cu guvernatorul de Alabama, Robert Bentley.

Presedintele american a declarat ca acestea sunt cele mai grave tornade care au lovit Statele Unite in ultimele zeci de ani si va acorda tot ajutorul federal necesar pentru statele afectate, mentionand ca acestea sunt cele mai grave tornade care au lovit Statele Unite in ultimii zeci de ani.

Agentia France Presse a mai precizat ca aceste intemperii ar putea constitui cea mai grava catastrofa naturala din Statele Unite de la trecerea uraganului Katrina, in 2005 (soldat cu 1.500 de morti) si tornadele din aprilie 1974 (bilantul fiind de peste 300 morti).

Foto:ar15.com

Saisprezece sefi de stat participa la ceremonia de beatificare a Papei Ioan Paul al II-lea... Hezbollah si Al-Qaeda, finantate din Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x