Antena Căutare

SUA: Presedintele Barack Obama a implinit 51 de ani!

Presedintele american Barack Obama a implinit 51 de ani, dar nu a organizat nici un fel de petrecere, ci s-a multumit sa faca o pauza in campania electorala si sa se odihneasca jucand golf. El isi va sarbatori aniversarea peste o saptamana, in casa familiala din Chicago, cand va profita de ocazie ca sa mai stranga fonduri pentru campanie. Totusi, Obama a fost sarbatorit in avans, joi, la un miting din Florida, cand sotia sa l-a complimentat, spunandu-i ca arata de 50 de ani.

"Michelle m-a asigurat ca implinesc 50 de ani. Nu este chiar atat de rau", a declarat presedintele in fata multimii care i-a cantat "La multi ani!". "Daca as fi stiut ca stiti sa cantati, as fi pregatit un tort. Si as fi suflat in lumanari. Si poate mi-as fi pus si o dorinta legata de alegeri", a continuat presedintele, adaugand imediat, in hohotele sustinatorilor, ca "a castiga in Florida nu ar fi un cadou chiar asa de rau".

Obama a castigat in acest stat la alegerile din 2008, in fata lui John McCain, dar de aceasta data cursa pare mai stransa decat in urma cu patru ani, partial pe fondul crizei economice si a valului de confiscari de proprietati imobiliare, care au fragilizat aceasta regiune din sud-estul Statelor Unite.

Un sondaj al Universitatii Quinnipiac/CBS News/New York Times publicat miercuri il palseaza pe presedintele in exercitiu intr-o postura foarte buna in acest stat, cu 51% din intentiile de vot, fata de 45% pentru Mitt Romney.

Bila neagra pentru Romania: Doi teroristi, arestati la Ruse dupa ce au trecut vama Giurgiu... Atac PKK in Turcia: Cel putin 19 morti, printre care 6 soldati turci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x