Antena Căutare

SUA. Schimb de focuri ca-n westernurile americane! Bilanțul tragediei: cinci morți și trei răniți

Cinci persoane și-au pierdut viața și alte trei au fost rănite în urma unui schimb de focuri la Wilkinsburg, un oraș din statul Pennsylvania, în nord-estul SUA.

SUA. Schimb de focuri ca-n westernurile americane! Bilanțul tragediei: cinci morți și trei răniți
Poliția Americană | Wikipedia

Cinci persoane și-au pierdut viața și alte trei au fost rănite în urma unui schimb de focuri la Wilkinsburg, un oraș din statul Pennsylvania, în nord-estul SUA, în timp ce poliția se află în căutarea a cel puțin doi prezumtivi atacatori, relatează postul de televiziune KDKA, AFP și Reuters.

Conform informațiilor preliminare, incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei locale 23.00.

Schimbul de focuri a avut loc în timpul unei petreceri în curtea din spate a unei case de pe Franklin Avenue. Unul dintre vecini a declarat că a auzit cel puțin 20 de împușcături.

Patru persoane au fost ucise pe loc, a indicat canalul de televiziune local WPXI, citând surse ale poliției. Alte patru persoane au fost rănite, iar una dintre ele a decedat după sosirea la spital. Poliția caută în prezent cel puțin doi suspecți, a transmis canalul de televiziune KDKA. Deocamdată, suspecții se află în libertate.

Imagine de la locul tragediei


Potrivit publicației The Telegraph, astfel de incident nu este unul singular în SUA. Atacurile armate sunt frecvente în America, peste 30.000 de oameni pierzându-și viața pe an în astfel de incidente. Numai în 2015, au fost înregistrate 330 de atacuri armate pe teritoriul SUA.

Sursă: Agerpres/ Mediafax/ The Telegraph

Anunț oficial al autorităților. Bancnota de 500 de euro va fi scoasă din circulație!... Întâmplare șocantă în avion! Pasagerii au descoperit ceva total neașteptat în bagajul unei femei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x