Antena Căutare

SUA: Traficul de cocaina din America de Sud spre Europa va lua amploare

Previziuni sumbre in ceea ce priveste combaterea traficiului de droguri din Europa. Potrivit unui reprezentant din cadrul Departamentului de Stat american, William Brownfield, traficul de cocaina spre Europa, precum si cel spre America de Sud, se vor intensifica, informeaza AFP.

Prezent vineri la Sofia, oficialul a declarat ca traficantii gasesc intotdeauna noi destinatii, "in primul rand pe propria piata din Brazilia si Argentina, in al doilea rand, gasesc noi piete in Europa",


Adjunctul secretarului de Stat si seful Biroului International pentru Stupefiante a adaugat ca este un rezultat direct al intreruperii traficului de cocaina din America de Sud spre America de Nord, traficantii vazandu-se nevoiti sa caute alte piete.

"Cocaina este livrata traversand Oceanul Atlantic si ajungand pe litoralul nord-african inainte de a ajunge pe rute traditionale in Europa", a precizat Brownfield.

"Bulgaria este victima pozitiei sale geografice si a istoriei. Este situata la intersectia dintre Orient si Occident, dintre Nord si Sud. Iar unii dintre vecinii nostri au o istorie centenara de participare la trafic", a mai spus oficialul.

sursa: justice.gov

Hugo Chavez, catre contracandidatul sau la alegerile prezidentiale: "Ai coada si urechi si gafai ca un porc"... FOTO! Greva a operatorilor de zbor, in Germania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x