Antena Căutare

SUA: Un barbat este condamnat la moarte, desi toate probele ii dovedesc nevinovatia

Hank Skinner se lupta cu morile de vant pentru viata lui. Americanul va fi executat in mai putin de 48 de ore intr-o inchisoare din Texas. Cu toate ca el sustine ca este nevinovat si ca probele ADN pot demonstra acest lucru, judecatorii refuza sa ia in considerare aceste probe.



Potrivit raportului toxicologic, citat si de jurnalistii de la NY Times, in ziua comiterii crimei barbatul era beat si chiar drogat, intr-o stare aproape de coma alcoolica, asadar nu ar fi putut omori pe nimeni. Cu toate astea, marturia unei foste iubite (care ulterior si-a retras declaratia), dar si antecedentele sale si imaginea de baiat rau i-au facut pe judecatori sa il condamne la moarte.

Criminalistii care au analizat locul crimei au gasit mai multe fire de par care nu apartineau lui Skinner, cu toate aceastea, autoritatile au luat decizia de a stopa orice cautare si investigatie si l-au incarcerat pe Skinner.

Acesta i-a spus avocatului ca doreste sa dea probe ADN pentru a-si dovedi nevinovatia, insa cel care il reprezenta in fata justitiei nici macar nu a luat in calcul cererea facuta de clientul sau.

Astfel, lui Skinner nu i-a ramas decat sa numere orele pana la executia lui, si sa spere ca un miracol se va intampla.

Sursa: Antena3
Foto: The New York Times

Profesoara britanica, concediata dupa "prestatia de la X Factor"... UPDATE! Cutremur de 5,7 grade, in Turcia: mai multe cladiri s-au prabusit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x