Antena Căutare

SUA: Un medic ranit grav intr-un accident i-a salvat viata paramedicului care ar fi trebuit sa-l ajute

O misiune de salvare ce a avut loc, saptamana trecuta, in Carolina de Nord, nu s-a desfasurat exact asa cum a fost planificata. Un medic chirurg care si-a fracturat piciorul in timp ce facea alpinism a ajuns sa-l salveze pe paramedicul care ar fi trebuit sa il ajute.

Jeremy Kilburn facea alpinism intr-o zona muntoasa din Carolina de Nord, alaturi de cainele sau si prietenul Dan Grasso, cand un accident a avut loc.
Cainele s-a impins in Kilburn, acesta s-a dezechilibrat si a cazut, fracturandu-si piciorul. A strigat dupa ajutor, insa singura metoda in care putea fi salvat era prin intermediul unui elicopter, aflandu-se la o altitudine destul de mare.

Un echipa de interventie a ajuns imediat la locul accidentului intr-un elicopter. Dupa ce au reusit sa aterizeze pe o stanca, unul dintre paramedici s-a grabit sa ajunga la Kilburn, insa a fost lovit de una dintre palele elicei si a cazut secerat. Vazand ca nu se mai ridica, Kilburn a sarit imediat in ajutorul lui. Desi avea piciorul fracturat, barbatul a coborat stancile, a ajuns la paramedic si i-a oferit primul ajutor, oprindu-i hemoragia puternica de la nivelul capului.

Un alt paramedic a intervenit si i-a dus pe cei doi raniti in elicopter.

FOTO: trht.org.nz

Franta si-ar putea deschide piata muncii pentru romani si bulgari ... Cuba: Autoritatile au recunoscut ca exista un focar de HOLERA pe insula...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x