Antena Căutare

SUA: Unei femei i-a explodat iPhone-ul la cativa centimetri de cap

Site-ul Mashable a dezvaluit cum o femeie de 51 de ani, din Colorado, a tras o sperietura groaznica, dupa ce iPhone-ul i-a explodat la cativa centimetri distanta de cap.

Conform declaratiilor femeii, care a preferat sa isi mentina identitatea necunoscuta, telefonul se afla la incarcat, pe noptiera de langa pat. In jurul orei 6.30 dimineata, aceasta a fost trezita din somn de un sunet puternic, care s-a dovedit a fi de la explozia telefonului, dar si de la mirosul de obiect ars.

Femeia a sarit din pat, a apucat iPhone-ul (cumparat cu doar un an in urma) cu ajutorul carcasei laptopului, iar apoi l-a aruncat in chiuveta.

Desi compania Apple nu a recunoscut oficial cazul, situatii similare au mai fost raportate recent si in Brazilia si Australia.

"Pentru mine este important ca oamenii sa cunoasca ce mi s-a intamplat si sa stie ca li se poate intampla si lor", a declarat americanca pentru Mashable.

Sursa: Mashable.com

VIDEO! O furtuna de nisip a paralizat cateva orase din China timp de 7 ore... Cutremur in Indonezia de 6,2, cu cateva minute inainte de cel din Mexic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x