Antena Căutare

Submarinul nuclear rusesc ce a luat foc ieri este inca in flacari

Submarinul nuclear Ekaterinburg aluat foc joi, in timp ce era supus unor lucrari de reparatie pe un santier naval din nordul Rusiei.

Nici pana la aceasta ora focul nu a fost stins, dar pompierii au reusit sa localizeze focarul incendiului. Totusi, autoritatile din Rusia dau asigurari ca radiatiile nucleare se situeaza la un nivel minim, iar populatia nu este in pericol.

De asemenea, echipamentele din interiorul submarinului nu risca sa fie distruse, iar reactoarele nucleare ale acestuia au fost inchise imediat ce focul a fost observat.

Autoritatile rusesti, citate de CNN, au declarat ca niciun membru al echipajului nu a fost ranit in incendiu. Dupa ce focul va fi lichidat complet, pompierii vor preda submarinul fortelor armate.

Cei aproximativ 100 de pompieri care au fost mobilizati la fata locului estimeaza ca in cateva ore incendiul va fi stins.

Foto: youtube.com

VIDEO! Peru: Samanii au prezis cum va fi politica internationala in 2012!... Coreea de Nord ameninta Seulul: "Ii vom face sa plateasca pana la capat pe tradatori"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x