Antena Căutare

S-a AFLAT! Cine este suspectul arestat în cazul coletelor explozive din SUA. Ce antecedente are

Suspectul care a fost arestat vineri în Statele Unite ale Americii în cadrul anchetei privind coletele explozive trimise unor personalităţi este un republican în vârstă de 56 de ani, cu antecedente penale, din statul Florida.

Suspectul care a fost arestat vineri în Statele Unite ale Americii în cadrul anchetei privind coletele explozive trimise unor personalităţi este un republican în vârstă de 56 de ani, cu antecedente penale, din statul Florida.

Potrivit documentelor publice, suspectul, pe nume Cesar Sayoc, născut în districtul Brooklyn din New York, înregistrat ca alegător republican, a mai fost arestat de multe ori pentru violenţă în familie, furt şi alte infracţiuni. În unul dintre cazuri, instanţa a consemnat că el a ameninţat cu folosirea unei bombe, potrivit Agerpres.

Printre cei cărora li s-au expediat colecte cu bombe sunt fostul preşedinte al SUA, Barack Obama, fosta şefă a diplomaţiei şi candidată la preşedinţie Hillary Clinton şi alţi critici ai preşedintelui Donald Trump, reprezentant al Partidului Republican.

Cesar Sayoc a fost arestat vineri dimineaţa, în localitatea Plantation din statul Florida. Autorităţile i-au confiscat o furgonetă care avea pe geamuri mai multe imagini cu Donald Trump, inclusiv un desen în care preşedintele american apare stând în picioare pe un tanc, o inscripţie obscenă împotriva televiziunii CNN - destinatara unuia din coletele explozive - şi o fotografie a lui Hillary Clinton cu o ţintă suprapusă pe faţă.

Bărbatul are şi un profil pe platorma de socializare Facebook, pe numele Cesar Altieri Randazzo, unde apar fotografii şi înregistrări video cu el la diverse manifestaţii în favoarea preşedintelui Trump.

În reţeaua LinkedIn, Sayoc se prezintă ca promotor, agent artistic şi proprietar de spectacole de divertisment în direct şi student la medicină veterinară.

FBI a pus mâna pe un suspect în cazul coletelor suspecte! Unde se afla... O româncă, condamnată alături de iubitul ei în Regatul Unit pentru SCLAVIE MODERNĂ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x