Antena Căutare

A fost înregistrat un alt deces cauzat de coronavirus, în afara Chinei. Victima, un șofer de taxi

Un şofer de taxi a murit din cauza coronavirusului în Taiwan, acesta fiind primul astfel de deces pe insulă şi al cincilea în afara Chinei continentale, relatează Reuters.

Ministrul Sănătăţii, Chen Shih-chung, a declarat într-o conferinţă de presă că persoana decedată este un bărbat de 61 de ani care suferea de diabet şi de hepatita B.

Bărbatul nu a părăsit insula recent şi era un şofer de taxi cu clienţi în principal din Hong Kong, Macao şi din China continentală. Şi un membru al familiei bărbatului a contractat coronavirusul.

Taiwan a înregistrat până în prezent 20 de cazuri de infectare cu coronavirus.

Ministrul Chen Shih-chung a anunţat că începând de luni în Taiwan vor fi testaţi toţi pacienţii cu simptome asociate cu coronavirusul.

Sursa : news.ro

Incident dramatic. Un băiat de 11 ani, împușcat în gât de sora mai mică. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de ... Provincia Hubei interzice circulaţia tuturor vehiculelor, cu excepţia celor care asigură servicii esenţiale, pentru a re...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x