Antena Căutare

Talent în lacrimi! Zeci de caricaturi, pentru a arăta solidaritatea cu victimele atentatelor din Bruxelles

Atentatele comise marți la aeroportul internațional Zaventem și în stația de metrou Maelbeek din Bruxelles s-au soldat până acum cu cel puțin 31 de morți și 260 de răniți, a declarat miercuri ministrul sănătății din Belgia, Maggie De Block, pentru Radio 1 VRT, transmite EFE.

Talent în lacrimi! Zeci de caricaturi, pentru a arăta solidaritatea cu victimele atentatelor din Bruxelles Galerie
| boredpanda.com

Atentatele comise marți la aeroportul internațional Zaventem și în stația de metrou Maelbeek din Bruxelles au un bilanț cutremurător: 34 de morți și aproximativ 260 de răniți, iar numărul victimelor ar putea crește în zilele următoare.

'Cifra actuală ar putea crește', a declarat ministrul belgian al sănătătii, care a recunoscut că identificarea victimelor este 'deosebit de complexă'. 'Unele persoane sunt menținute într-o stare de comă indusă, în timp ce altele se află la terapie intensivă și au răni grave', a explicat ea. Prima noastră grijă este starea victimelor, a mai declarat ministrul sănătății.

Totodată, ministrul de externe belgian Didier Reynders a declarat că victimele atentatelor provin din 40 de țări.

Atentatele care au însângerat capitala Belgiei nu au rămas fără glas în mediul online. Zeci de caricaturi și desene sugestive au populat internetul în ultimele ore, arătând solidaritate pentru victimele măcelului din Bruxelles.

Mesaje precum "Pray for Bruxelles", "No humanity left" sau "Je suis Bruxelles" au însoțit imaginile, distribuite în întreaga lume prin intermediul rețelelor de socializare.

Ultima oră. A fost prins Najim Laachraoui, singurul jihadist care a supraviețuit atentatelor de la Bruxelles... China: 37 de persoane arestate într-un scandal privind vaccinurile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x