Antena Căutare

Siria arde si baba se piaptana! Asma al-Assad, sotia lui Bashar, cumpara candelabre de pe net

De mai bine de doi ani sunt conflicte in Siria, dar sotia lui Bashar al-Assad comanda de pe internet mancare occidentala si rochii

De origine britanica, scolita la King's College din Londra, prima doamna a Siriei a fost numita de presa internationala "trandafirul desertului".

Asma isi hraneste cei trei copii cu mancare occidentala pentru ca nu vrea ca ei sa consume doar preparate siriene. Femeia este o impatimita a rochiilor scumpe si a candelabrelor de lux, pe care cheltuieste mii de euro.

Toate produsele ii sunt aduse prin Liban, deoarece au fost impuse sanctiuni regimului de la Damasc. In Liban stau si parintii Asmei. Astfel, ii este usor sa isi procure tot ce doreste. "E la distanta scurta de Damasc, iar parintii isi petrec majoritatea timpului acolo, ca sa pastreze legatura cu fiica lor", a declarat un fost consultant al lui Bashar al-Assad. Acesta a mai spus ca sotia conducatorului sirian este "lipsita de inima. E obsedata de cat de sic si de frumoasa e. Ea continua sa duca o viata luxoasa. E tot ce conteaza pentru ea".

Oriunde merge, femeia este pazita de cel putin trei garzi de corp, nu are acces la presa occidentala si nu i se da voie sa navigheze pe site-urile publicatiilor straine, conform sursei citate.

Cu toate acestea, Asma al-Assad este o femeie moderna, diferita de oricare sotie de lider arab, insa traieste ca o printesa.





Statele Unite au spionat presedintii Mexicului si Braziliei... Romania intrece SUA si Danemarca, in topul celor mai bune sisteme de sanatate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x